Mulčerji

Mulčerji serija EF

Lažja izvedba mulčerjev je primerna predvsem za mulčenje trave. Zaradi manjše teže jih lahko uporabljamo tudi na manjših traktorjih. Mulčerji imajo jermenski pogon. Za mulčenje uporabljajo kladiva iz  zavite pločevine.

Mulčerji serija EFGC

Mulčerji serije EFGC so primerni za mulčenje trave, ostankov na poljih ali v sadovnjakih in vinogradih. Imajo težja litoželezna kladiva, pogon valja je jermenski. Priklop je možen na vse vrste traktorjev. Možnost zategovanja jermenov  s pomočjo vijakov.

Mulčerji serija EFGCH

Srednje težki mulčerji z dodatnim hidravličnim pomikom, ki je zelo uporaben pri mulčenju med vrstami v sadovnjaku ali vinogradu. Sicer so primerni za mulčenje vseh vrst mase, od trave in manjšega podrastja do ostankov na poljih.

Mulčerji serija AGL

Lažja izvedba stranskih mulčerjev, ki se uporabljajo za mulčenje na nagnjenih terenih. Zaradi manjše teže jih je mogoče uporabljati tudi na manjših traktorjih. Z njimi lahko mulčimo travo, manjšo podrast in razne ostanke na poljih.

Mulčerji serija DM-FM

Lažja izvedba mulčerjev na tri nože je primerna predvsem za mulčenje trave. Zaradi manjše teže jih lahko uporabljamo tudi na manjših traktorjih. Mulčerji imajo jermenski pogon. Za mulčenje uporabljajo nože podobno kot vrtne kosilnice.

Mulčerji serija AG

Mulčerji serije AG so reverzibilni, zato jih lahko namestimo tudi na sprednjo hidravliko na traktorju. So težje izvedbe, zato jih lahko uporabljamo tudi za delo v težjih razmerah na zmogljivih traktorjih. Imajo težja litoželezna kladiva, pogon z jermeni. 

Mulčerji serija ATV

Mulčerji z lastnim bencinskim motorjem in priklopom za vlečno vozilo. Vlečemo ga lahko z štirikolesnikom, mini ali vrtnim traktorjem ali celo s terenskim vozilom. Za mulčenje uporablja kladiva, pogon valja je jermenski.

Mulčerji serija AGF

Težja izvedba stranskih mulčerjev, ki se uporabljajo za mulčenje na nagnjenih terenih. Uporabljamo jih lahko tudi za delo v težjih pogojih na zmogljivih traktorjih. Z njimi lahko mulčimo travo, večjo podrast in razne ostanke na poljih.

Mulčerji serija AM

Mulčerji na zgibni roki so namenjeni za mulčenje na težko dostopnih terenih ali za obrezovanje podrasti in žive meje. Priklopimo jih na tritočkovni priklop na traktorju, pogon je s kardanom. Za premikanje zgibne roke ima mulčer lastno hidravlično črpalko.

Mulčerji