Nakladalci

Nakladalec ER25

Zmogljiv vsestranski nakladalec s štirikolesnim pogonom in vodno hlajenim motorjem moči 94 KM. Primeren tudi za težja dela v kmetijstvu, komunali in industriji. Velika izbira dodatnih priključnih orodij . Stroj ima hidravlično hitro menjavo in euro priklop.

Nakladalec ER08

Lažji kompakten nakladalec s štirikolesnim pogonom in vodno hlajenim motorjem moči 34 KM. Primeren za vsa dela v kmetijstvu, komunali in industriji. Velika izbira dodatnih priključnih orodij. Stroj ima hidravlično hitro menjavo in euro priklop.

Nakladalec ER20

Robusten nakladalec z vodno hlajenim motorjem moči 75 KM in štirikolesnim hidro pogonom. primeren za vsa dela v kmetijstvu, gradbeništvu, komunali in industriji. Veliko število različnih priključnih orodij za vse namene. Hidravlična hitra menjava orodij.

Teleskopski nakladalec ER2500

Teleskopski nakladalec z vodno hlajenim motorjem moči 80 KM in štirikolesnim hidro pogonom. Max. višina dviga s teleskopom je 4250 mm. Primeren je za različna dela v kmetijstvu, gradbeništvu, komunali ali industriji.

Nakladalec ER10

Vsestranski nakladalec s štirikolesnim pogonom in vodno hlajenim motorjem moči 50 KM. Primeren dela v kmetijstvu, komunali in industriji. Velika izbira dodatnih priključnih orodij . Možnost dokupa hidravlične hitre menjave in euro priklopa.

Nakladalec ER12

Kompakten nakladalec s štirikolesnim pogonom in vodno hlajenim motorjem moči 50 KM. Primeren za vsa dela v kmetijstvu, komunali in industriji. Velika izbira dodatnih priključnih orodij . Možnost dokupa hitre menjave in hitrega priklopa.

Nakladalec ER16

Robusten nakladalec z vodno hlajenim motorjem moči 50 KM in štirikolesnim hidro pogonom. primeren za vsa dela v kmetijstvu, gradbeništvu, komunali in industriji. Veliko število različnih priključnih orodij za vse namene. Hidravlična hitra menjava orodij.

Teleskopski nakladalec ERT1500

Teleskopski nakladalec z vodno hlajenim motorjem moči 40 KM in štirikolesnim hidro pogonom. Max. višina dviga s teleskopom je 4010 mm. Primeren je za različna dela v kmetijstvu, gradbeništvu, komunali ali industriji.

Nakladalec ER35

Zmogljiv nakladalec s štirikolesnim pogonom in vodno hlajenim šestvaljnim motorjem moči 120 KM. Primeren za težja dela v kmetijstvu, gradbeništvu,komunali in industriji. Velika izbira dodatnih priključnih orodij. Stroj ima hidravlično krmiljenje in zračne zavore.

Nakladalci