Pravna obvestila

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnem portalu kigor.si , so last podjetja Kigor d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, vendar morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kigor d.o.o.

Po najboljših močeh se trudimo zagotavljati točne in ažurne podatke, objavljene na spletnem mestu kigor.si , vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za objavljene vsebine. Spletne strani so informativne narave in spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Pridržki

Podjetje Kigor d.o.o ne sprejema odgovornosti za morebitno netočnost informacij ali škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Ne odgovarjamo za škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Na spletni strani se nahajajo informacije o produktih različnih proizvajalcev, ki so bile pridobljene iz njihovih aktualnih katalogov. Vsi ti proizvajalci si pridržujejo pravico do sprememb oziroma nadgradenj svojih produktov brez vnaprejšnje najave ali opozorila.

Vsa slikovna gradiva prikazana na strani so zgolj informativne narave. Za konkretno aktualno ponudbo se obrnite na prodajalce s pomočjo kontaktov na spletni strani.

 Kigor d.o.o ne jamči in ne sprejema ali posreduje pritožb glede točnosti vsebin drugih spletnih mest, na katera kažejo morebitne povezave ali reference znotraj Kigor spletnega mesta in ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih mestih.

 

 

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo, dodamo ali odstranimo vsebino strani Kigor spletnega mesta. Spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Pravna obvestila