041 521 545 info@kigor.si

Traktorji

Traktor FOTON 504

Zmogljiv vsestranski traktor moči 55 KM, s štirikolesnim pogonom in klimatizirano kabino. Primeren je  za različna dela  v kmetijstvu, gozdarstvu ali komunali. Mogoče ga je opremiti tudi s sprednjo hidravliko ali s sprednjim nakladalcem.

Traktor FOTON 604

Kompakten traktor s TURBO motorjem, moči 60 KM in štirikolesnim pogonom. Zaradi svoje okretnosti primeren za različna dela  v kmetijstvu ali komunali. Mogoče ga je opremiti tudi s sprednjo hidravliko ali s sprednjim nakladalcem.

Traktor JINMA 164Y

Manjši lahek dvoriščni traktor moči 16 KM širok samo 105 cm in z majhnim obračalnim krogom je idealen za manjša dela v vrtnarstvu ali komunali. Ima tritočkovni priklop zadaj na katerega lahko priklopimo razne traktorske priključke.

Traktor Chery 504

Kompakten in robusten traktor moči 50 KM s sinhroniziranim stranskim menjalnikom.Ima ravno dno v kabini. Uporaben za vsa dela v kmetijstvu, gozdarstvu ali komunali. Mogoče ga je opremiti s sprednjo hidravliko ali s sprednjim nakladalcem.

JINMA 164Y CAB

Manjši lahek traktor moči 16 KM, širok samo 105 cm in z majhnim obračalnim krogom je idealen za manjša dela v vrtnarstvu ali komunali. Zaradi ogrevane kabine je primeren za delo v vseh vremenskih pogojih tudi za pluženje dvorišč pozimi.

Traktor Chery 504-A

Kompakten traktor moči 50 KM, s štirikolesnim pogonom in zložljivim varnostnim lokom. Zaradi svoje okretnosti primeren za različna dela  v kmetijstvu ali komunali. Mogoče ga je opremiti tudi s sprednjo hidravliko ali s sprednjim nakladalcem.

Traktorji